İZMİR / SEFERİHİSAR - Asil Nadir Anadolu Lisesi

May

Okulumuz 11.Sınıf Öğrencileri ;Okulumuz  Öğretmenleri Dilek TUNA ,Hüseyin BOZDAĞ  ve Duygu PEHLİVAN'ın rehberliği ve refakatinde Ege Üniversitesi, Ege Üniversitesi Doğa ve Tabiat Tarihi, Arkas Deniz Tarihi ve Halı Müzesi'ne  gezi  düzenleyerek öğrencilerimizin bu alanlarda bilinçlenmesi sağlanmıştır.

Nis

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet programı kapsamında İlçemizde düzenlenen turnuvada kızlarımız ilçe 1. olmuşlardır.Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Şeniz YIRTLAZLI ve A.Haşim OMAÇ'ı tebrik ediyoruz.

Nis

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri 3*3 Basketbol Spor Dalı Gençler (A) Kategorisinde Yapılan Basketbol Yarışmalarında Kızlarımız İlçe 1.olmuşlardır.Öğrencilerimizi  eğiten Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz A.Haşim OMAÇ ve Şeniz YIRTLAZLI  ile İlçe 1. olan kızlarımızı tebrik ediyoruz.

Nis

2023-2024 eğitim öğretim yılında İlçemizde düzenlenen  kız ve erkek 'Gençler Masa Tenisi' yarışmalarında  okulumuz öğrencileri turnuva 2. olmuşlardır.Beden Eğitimi  Öğretmenimiz A.Haşim OMAÇ'ı ve etkinliklere katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

21 Mart Baharın gelişinin habercisi olan Nevruz Bayramı okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı kutlama programı ile coşkulu bir şekilde kutlandı. Programı Hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şeniz YIRTLAZLI  ,Müzik Öğretmeni Ufuk ÇINARGÜR  ve emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

' Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası 'etkinlikleri kapsamında Asil Nadir Anadolu Lisesi  bünyesinde eğitim gören Anasınıfı öğrencileri, aileleri ile birlikte hazırladıkları birbirinden güzel yiyecekleri arkadaşları ile paylaşmanın  ve Ülkemiz ürünlerini kullanmanın mutluluğunu yaşadılar. Beslenmenin, tutumlu olmanın, paylaşmanın, Türk mallarını kullanmanın önemini yapılan etkinliklerle öğrenen minikler, güzel bir gün geçirdiler.

Ara

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları faaliyet programında yer alan Bilek Güreşi Gençler A-B (Kız-Erkek) Sol Kol ve Sağ Kol İl Birinciliği  müsabakalarına katılan kız öğrencilerimizden büyük başarı.Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Emine ÇEVRE -Sağ Bilek A kategorisinde İzmir İl Birincisi. İlimizi Bölge finallerinde temsil edecek.

Beyza ÇEVİK-  Sağ kol il ikincisi.

Nazlı İNAL-   İl İkincisi

Fatma Gül KALLİ- B Kategorisinde il ikincisi

İrem Su AKPINAR-  B Kategorisinde Sağ bilek il ikincisi

Naz AKYÜZ- A Kategorisi Sağ bilek il.4 ve sağ bilek il 3.

Ara

PDR Birimi tarafından ,sınıf mesleki rehberlik kapsamında; öğrencilerimizin  üniversite ve bölümleri tanıması, üniversite sınavına hazırlık sürecinde öğrencilerimizin motivasyonlarının arttırılması ve meslek seçimlerine yönelik 10.sınıf velilerimize bilgiler  verildi.

Kas

Okulumuz tören alanında tüm öğrencilerimiz,öğretmenlerimiz ve velilerimiz  ile birlikte (Okul öncesi sınıflarımızda dahil) Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'Ü Saygı,Özlem ve Minnetle andık.

Haz

SENE SONU KARNE TÖRENİMİZİ VE MEZUNİYET TÖRENİMİZİ BİRLİKTE OKUL BAHÇEMİZDE GERÇEKLEŞTİRDİK. OKULUMUZDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE ÖDÜLLERİNİ VERDİK. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE GELECEK ÖĞRENİM HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Haz

BİSİKLET TAKIMIMIZA VE OKULUMUZA DESTEKLERİNDEN DOLAYI SAYIN HAMİT NİŞANCI'YA  OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKANIMIZ TARAFINDAN PLAKET TAKDİM EDİLDİ.

Haz

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN AHMET VEHBİ KOÇ TÜRKİYE 3.SÜ BİSİKLET TAKIMIMIZ İLE BİLEK GÜREŞİ SOL KOL 3.SÜ SAĞ KOL 8.Sİ ÖĞRENCİLERİMİZİ MAKAMINDA KABUL ETTİ. KABULDE OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKANIMIZ SAYIN TAHSİN DUMAN'DA BİZLERLE BİRLİKTEYDİ.MÜDÜRÜMÜZ ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERKEN ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERDİ.

Haz

BİSİKLET TAKIMIMIZ 4-9 HAZİRAN 2023 TARİHLERİ ARASINDA ÇANAKKALE'DE YAPILAN BİSİKLET TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA TÜRKİYE 3.SÜ OLDU.

Haz

SASALIDA DÜZENLENEN BİSİKLET İL BİRİNCİLİĞİ  YARIŞMALARINDA İZMİR ŞAMPİYONU OLAN BİSİKLET TAKIMIMIZ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI İÇİN ÇANAKKALE'YE GİDİYOR. BİSİKLET TAKIMIMIZ 05-09 HAZİRAN 2023 TARİHLERİ ARASINDA ÇANAKKALE'DE DÜZENLENECEK OLAN BİSİKLET TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YARIŞMALARINA KATILIYOR.