İZMİR / SEFERİHİSAR - Asil Nadir Anadolu Lisesi

Nis

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri 3*3 Basketbol Spor Dalı Gençler (A) Kategorisinde Yapılan Basketbol Yarışmalarında Kızlarımız İlçe 1.olmuşlardır.Öğrencilerimizi  eğiten Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz A.Haşim OMAÇ ve Şeniz YIRTLAZLI  ile İlçe 1. olan kızlarımızı tebrik ediyoruz.

Nis

2023-2024 eğitim öğretim yılında İlçemizde düzenlenen  kız ve erkek 'Gençler Masa Tenisi' yarışmalarında  okulumuz öğrencileri turnuva 2. olmuşlardır.Beden Eğitimi  Öğretmenimiz A.Haşim OMAÇ'ı ve etkinliklere katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

21 Mart Baharın gelişinin habercisi olan Nevruz Bayramı okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı kutlama programı ile coşkulu bir şekilde kutlandı. Programı Hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şeniz YIRTLAZLI  ,Müzik Öğretmeni Ufuk ÇINARGÜR  ve emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Tarih Öğretmeni Köksal AYDEMİR, Müzik Öğretmenleri Ahu ÖZCAN,Ufuk ÇINARGÜR ,Almanca Öğretmeni Nadide IRMAK ile Coğrafya Öğretmeni Çetin EKİCİ'nin  hazırlamış oldukları  "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi”  programı tüm öğretmen,öğrenci ve velilerimizin katılımıyla kutlandı.Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

2023-2024  Eğitim  Öğretim  Yılı  Okul  Sporları  Faaliyet  programı  kapsamında İzmir İl Merkezinde yapılan     Hokey Gençler (kız) İl Müsabakalarında okulumuz  Hokey takımı İl 2.olarak ilimizi Zonguldak ilinde yapılacak olan Türkiye müsabakalarında temsil etmeye hak kazanmıştır.Öğrencilerimizi  ve öğrencilerimizi müsabakalara hazırlayan  Beden Eğitimi Öğretmeni  Leyla Mihriban TOPRAK ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ahmet Haşim OMAÇ'a teşekkür ediyoruz.

Zonguldak ilinde yapılacak olan yarışmalarda öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle Okulumuzda Deprem Tatbikatı Düzenlendi.

Öğrencilerimize  sınıflarda bulunan akıllı tahtalarımızdan deprem ile ilgili videolar izlettirildi ve ardından depremin olduğu ilk anda panik yapmadan bulundukları yerde hayat üçgeni oluşturmalarını ve çök-kapan-tutun pozisyonuna geçmelerini istedik ve daha sonra ilk sarsıntı geçtikten sonra iki dakika içinde okulu tahliye etmelerini sağladık bunu da başarıyla uyguladılar. Tüm öğretmen ve Öğrencilerimizi tebrik ediyorum.

Tatbikatı düzenleyen:Hüseyin BOZDAĞ Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni.

Tahliye süresi: 3.17 saniye

Öğrenci sayısı: 368

Öğretmen sayısı: 24

Personel sayısı: 5

Mrt

İlçe Milli eğitim Müdürlüğünce ,İlçemizde 28 Şubat 2024 Çarşamba günü saat 10.00'da İBB Kültür Merkezi Çağan Irmak Salonu'nda    Yapılan "Türk Halk Müziği Liseler Arası Solo Ses İcra Yarışmasına" Okulumuz Öğrencisi Gülben AKÇİL katılarak birinci olmuştur.

Öğrencimizi ve öğrncimizi bu yarışmaya hazırlayan Müzik Öğretmenlerimiz  Ahu ÖZCAN ve Ufuk ÇINARGÜR'ü tebrik ediyoruz.

Ock

TEKNOFEST 2024 YARIŞMA BAŞVURULARI BAŞLADI.

Toplumun tamamında teknoloji ve bilim konusunda farkındalık oluşturmayı, Türkiye’nin bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan kaynağını artırmayı hedefleyen TEKNOFEST kapsamında düzenlenen Türkiye tarihinin en büyük ödüllü teknoloji yarışmaları için başvurular  BAŞLADI.

Ock

Milli Savunma Üniversitesi  Tanıtım Faaliyetleri;  Milli Savunma Üniversitesi  Rehber Öğretmenleri tarafından  2 Ocak 2024 Tarihinde Saat 13.30-14.30 Saatleri arasında Okulumuz Konferans Salonunda Okul Tanıtımı Yapıldı.

Ara

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün Ankara'ya geldiği ilk gün olan 27 Aralık günü kapsamında geleneksel olarak düzenlenen Atatürk Kır Koşusu yapılmış ve bu koşuda Kız ve Erkek öğrencilerimiz hem ferdi hemde takım halinde ilçe birincisi olmuşlardır.Öğrencilerimizi  eğiten Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Şeniz YIRTLAZLI ve Ahmet Haşim OMAÇ'ı tebrik ediyoruz.

Ada KURTULAN       :Ferdi Kızlarda İlçe Birincisi

Onur Kaan BİBER    :Ferdi Erkeklerde İlçe Birincisi

KIZ TAKIMI:  Nisanur KARAKUŞ-Damla SAĞDIÇ-Viyan KAYA-Ada KURTULAN-Beyzanur ÇEVİK-Ela Nur DOĞRU     -İlçe Birincisi

ERKEK TAKIMI:Enes KALINDADAK-Batu ŞAVLI-Ömer PELTEK-Bedirhan FİDAN-Tuna YILDIZ-Onur Kaan BİBER -Mehmet Ali GÜZELYER-Kahraman Üveys AYDIN-İlçe Birincisi

Ara

' Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası 'etkinlikleri kapsamında Asil Nadir Anadolu Lisesi  bünyesinde eğitim gören Anasınıfı öğrencileri, aileleri ile birlikte hazırladıkları birbirinden güzel yiyecekleri arkadaşları ile paylaşmanın  ve Ülkemiz ürünlerini kullanmanın mutluluğunu yaşadılar. Beslenmenin, tutumlu olmanın, paylaşmanın, Türk mallarını kullanmanın önemini yapılan etkinliklerle öğrenen minikler, güzel bir gün geçirdiler.

Ara

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları faaliyet programında yer alan Bilek Güreşi Gençler A-B (Kız-Erkek) Sol Kol ve Sağ Kol İl Birinciliği  müsabakalarına katılan kız öğrencilerimizden büyük başarı.Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Emine ÇEVRE -Sağ Bilek A kategorisinde İzmir İl Birincisi. İlimizi Bölge finallerinde temsil edecek.

Beyza ÇEVİK-  Sağ kol il ikincisi.

Nazlı İNAL-   İl İkincisi

Fatma Gül KALLİ- B Kategorisinde il ikincisi

İrem Su AKPINAR-  B Kategorisinde Sağ bilek il ikincisi

Naz AKYÜZ- A Kategorisi Sağ bilek il.4 ve sağ bilek il 3.

Ara

PDR Birimi tarafından ,sınıf mesleki rehberlik kapsamında; öğrencilerimizin  üniversite ve bölümleri tanıması, üniversite sınavına hazırlık sürecinde öğrencilerimizin motivasyonlarının arttırılması ve meslek seçimlerine yönelik 10.sınıf velilerimize bilgiler  verildi.